-
نویسندهنوشتهها
-
۲۳ تیر، ۱۳۹۳ در ۰۸:۱۵ #84372v.fatoorechiمشارکت کننده
دانشمندان علم گیاهشناسی معتقدند که، مصرف پیاز خام برای رفع ناراحتیهای حاصل از آشامیدن آبهای مختلف در هنگام مسافرت و جلوگیری از ناراحتیهای ناشی از هوای آلوده، مفید میباشد. پیاز خام، برای پوست، موهای سر، کلیهها و مثانه مفید است. پیاز پخته، ملیّن (نرم کننده) است و برای کسانی که روده ضعیفی دارند، غذای مناسبی است. البته سرخ کردن پیاز با روغن، آن را سنگین مینماید، مگر آنکه زیاد سرخ نشود و روغن کمیمصرف گردد. پیاز نیز مانند سیر خاصیت ضدعفونی دارد و قادر است از تجمع پلاكتها جلوگیری كند و در تجزیه فیبرین (لخته خون) دخالت نماید.
وجود تركیبات گوگردی در پیاز، موجب جلوگیری از تجمع پلاكتها شده و از لخته شدن خون داخل رگها پیشگیری مینمایند. آب پیاز برای دندان درد مفید است. برای تسکین درد باید آب پیاز را روی دندان ریخت و کمینگاه داشت، این عمل را میتوان با پنبه انجام داد. برای برطرف ساختن صدای داخل گوش میتوان پنبهای را به پیاز آغشته کرد و در گوش قرار داد. به زودی صدای گوش شما برطرف میشود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از آرمان ؛ خوردن پیاز خام در روز خستگی شما را برطرف مینماید و اعصاب را تسکین میبخشد. برای معالجه ترک خوردگی دست، یک پیاز تازه را رنده کنید و آب آن را به مدت 12 دقیقه روی دست خود بمالید. اگر هر روز دو بار این کار انجام شود، ترکهای دست شما بهبود خواهد یافت. برای درمان نیش زنبور و مگس میتوانید یک پیاز تازه را رنده کنید و آب آن را به صورت پماد و مرهم روی محل نیش زدگی بگذارید. پس از مدتی ورم کم شده و درد تسکین پیدا میکند. برای معالجه کورک و دمل نیز میتوان از روش بالا سود جست. پیاز به دلیل داشتن موادی از جمله پروستاگلاندین ها، رگهای خونی را گشاد میكند و موجب کم شدن فشار خون میشود. پیاز دارای مخمر است که برای آسان نمودن هضم نشاسته مفید است.
باید توجه داشت هضم پوستهای نازکی که ورق پیاز را پوشانده خیلی دشوار است و باید هنگام مصرف آن را جدا نمود. پیاز اشتهاآور و کاهش دهنده ناراحتیهای مربوط به نفخ شکم و غیره است. پیاز برای پیش گیری از ابتلا به تصلب شرایین هم به كار میرود. سازمان بهداشت جهانی مصرف پیاز را برای درمان نارساییهای رگهای خونی سالمندان توصیه نموده است. پیاز به واسطه داشتن انسولین گیاهی، موجب شفای بیماری دیابت میگردد، پس برای اشخاص مبتلا به بیماری قند مضر نیست. پیاز دارای هورمون دیاستازی است که غدد اشک و آمیزشی و گوارشی را تقویت میکند. این مواد در اثر حرارت از بین میروند. بنابراین پیاز پخته در نیروی جنسی و هاضمه تأثیری ندارد و اشک آور هم نیست. بو كردن آب پیاز به ویژه زمان پوست گرفتن آن، برای به هوش آمدن فردی كه سست یا بی هوش شده و همچنین برای رفع تشنج، بسیار مفید است. پیاز به علّت داشتن فسفر، کارهای فکری را آسان میکند. برای افرادی که دچار بی خوابی هستند، مفید است و در صورت مصرف زودتر خواب به سراغ آنها خواهد آمد. پیاز، برای کودکان کم رشد و پیرمردان ضعیف مفید است.
برای جلوگیری از خون دماغ میتوانید چند قطره سرکه را روی پیاز رنده شده بریزید و آب آن را در بینی بچکانید، تا از خونریزی جلوگیری نماید. پیاز لثهها را تقویت میکند و رنگ چهره را روشن میسازد. سرشار از ویتامینهای A و B و C میباشد ونیزدارای آهن، آهک، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد، ید، سلنیوم، سیلیس و قند است که به طور مستقیم جذب بدن میشود. پیاز به علت داشتن گوگرد ضد عفونت خون است. وقتی گوگرد وارد خون و ریهها گردد با عفونتهای مجاری تنفسی، مانند آسم، برونشیت و گریپ و غیره مبارزه میکند. یک پزشک هندی به نام مِنون در پی تحقیقات دو ساله خود در دانشکده پزشکی، دانشگاه نیوکاسل انگلستان، اعلام نمود که: پیاز خام، پخته و یا سرخ کرده از تشکیل لختههای خون در رگها جلوگیری نموده و مانع از بروز سکته قلبی و مغزی میشود. پیاز قادر است كه کلسترول و چربیهای خون را كاهش داده و از انعقاد خون داخل رگها جلوگیری نماید. پیاز قادر است خطر ابتلا به سرطان معده را كاهش دهد.
مرهمیکه از پیاز خام رنده شده درست میکنند اگر به پایین شکم بگذارند، خروج ادرار را آسان میسازد و اگر روی پیشانی گذاشته شود سردردهای شدید نیمه سر و سردردهای عصبی را آرام میکند. پیاز، تقریبا تمام خواص سیر را در معالجه فشارخون، مرض قند، درمان بیماری کرمک و غیره دارد. مصرف پیاز پخته، باعث لینت یا نرمیمزاج میشود. مصرف پیاز پخته با چربی برای رفع یبوست و نفخ رودهها مفید است. برای این منظور پیاز را با ملایمت بپزید و در هنگام پختن به تدریج به آن کره اضافه نمایید و سپس مصرف کنید. اگر ورقههای نازک پیاز در شیر، پخته و مصرف شود، برای درمان دردهای حاصل از قولنج رودهها و ناراحتیهای شکم مفید است. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.