-
نویسندهنوشتهها
-
۲۵ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۹:۳۴ #79267zahra jamshidiمشارکت کننده
مواد لازم براي 4 نفر
شير ولرم 100 ميليليتر
شكر 1 قاشق چايخوري
مايه خمير يكچهارم قاشق چايخوري
سفيدهي تخممرغ 1 عدد
روغن مايع 100 ميليليتر
كرهي آبكرده 1 قاشق سوپخوري
آرد 600 گرم
نمك 1 قاشق چايخوري
پنير موزارلاي رنده كرده 50 گرم
كنجد 1 قاشق سوپخوري
مواد لازم مياني:
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري
پياز خرد كرده 1 عدد
سير له كرده 2 حبه
فلفل دلمهاي خرد كرده 1 عدد درشت
مرغ پخته و خرد كرده 500 گرم
نمك يكدوم قاشق چايخوري
رب گوجهفرنگي 2 قاشق سوپخوري
مواد لازم رويه:
زردهي تخممرغ 1 عدد
زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوري
روغن مايع 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه
شير، شكر و مايه خمير را در كاسهي مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. آنگاه سفيدهي تخممرغ، روغن و كره را به آن بيفزائيد. سپس مخلوط آرد و نمك را كمكم درون مايهي فراهم كرده بريزيد تا خمير مناسبي بدست آيد. خمير را روي سطح آرد پاشيده ورز دهيد تا صاف و يكدست شود. حالا خمير را به شكل توپ درآوريد و در كاسهي چربكرده بگذاريد، رويش را بپوشانيد و به مدت تقريبي 2 ساعت در دماي محيط نگه داريد تا حجمش دوبرابر شود. اكنون خمير را نصف كنيد و هر قسمت را روي سطح آرد پاشيده به اندازهي تقريبي نيم سانتيمتر باز كنيد. نيمي از پنير را رويش بپاشيد و نيمي از مواد مياني را روي آن بريزيد و صاف كنيد. حالا خمير را رول كنيد و به عرض دو سانتيمتر ببريد. اكنون آنها را در سيني چربكرده بچينيد و 20 دقيقه استراحت دهيد. آنگاه روي خميرها را با مواد رويه زرين كنيد و كنجد بپاشيد. باقيماندهي خمير را نيز به همين ترتيب آماده كنيد. حال سيني را در فر گرم كرده با دماي 180 درجهي سانتيگراد قرار دهيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه پيراشكيها را بپزيد.
روش تهيهي مواد مياني: روغن را در تابهي مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد. آنگاه پياز را بيفزائيد و تفت دهيد. سپس سير، فلفل دلمهاي و مرغ را بيفزائيد و 5 دقيقه تفت دهيد. حالا نمك و رب گوجهفرنگي را اضافه كنيد و 2 دقيقهي ديگر تفت دهيد. اكنون بگذاريد اين مخلوط خنك شود.
روش تهيهي مواد رويه: همهي مواد را با هم مخلوط كنيد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.