پوست نارنگی کاهنده کلسترول

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75514
    r.ahmadi
    مشارکت کننده

    سلامت نیوز : نارنگی، میوه ای استوایی مانند پرتقال است که برای سیستم ایمنی بدن مفید است. در کشورهایی مانند ژاپن و چین سال هاست که نارنگی کشت می شود اما این میوه در قرن ۱۹ وارد قاره آمریکا و اروپا شد.

    خواص پوست نارنگی:

    * محققان ادعا می کنند که جویدن پوست نارنگی کلسترول مضر را کاهش می دهد و اثر آن همانند داروهای شیمیایی است که البته عوارض آن را ندارد.

    *آنزیم های موجود در سلول های سرطانی از طریق ترکیبی به نام Q40 موجود در پوست نارنگی از بین می رود.

    *میزان آنتی اکسیدان در پوست این میوه ۲۰برابر بیشتر از آب آن است.

    *از بیماری قلبی پیشگیری می کند.

    *ناراحتی های عصبی، افسردگی، استرس و اختلالات مربوط به خواب را برطرف می کند.

    *بیشتر اختلالات گوارشی را می توان با استفاده از پوست نارنگی برطرف کرد.

    *مصرف آن برای جذب غذا مفید است. نفخ و حالت تهوع را برطرف می کند. با تحریک سیستم لنفاوی، به دفع مایعات اضافه کمک و با چاقی مفرط نیز مقابله می کند.

    *از پوست سبزرنگ این میوه برای درمان فشارخون پایین و التهاب استفاده می شود.

    *بر اساس طب چینی، پوست نارنگی اختلالات طحال و ریه را برطرف می کند.

    *پوست نارنگی را پس از شستن در فر یا زیر نور خورشید خشک کنید و به شکل پودر در بیاورید. این پودر را می توان روی تمامی غذاها از جمله خورشت، سوپ، برنج، چای، مرغ و… اضافه کرد.

    منبع : خراسان

    گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.