سلامت نیوز : نارنگی، میوه ای استوایی مانند پرتقال است که برای سیستم ایمنی بدن مفید است. در کشورهایی مانند ژاپن و چین سال هاست که نارنگی کشت می شود اما این میوه در قرن ۱۹ وارد قاره آمریکا و اروپا شد.
خواص پوست نارنگی:
* محققان ادعا می کنند که جویدن پوست نارنگی کلسترول مضر را کاهش می دهد و اثر آن همانند داروهای شیمیایی است که البته عوارض آن را ندارد.
*آنزیم های موجود در سلول های سرطانی از طریق ترکیبی به نام Q40 موجود در پوست نارنگی از بین می رود.
*میزان آنتی اکسیدان در پوست این میوه ۲۰برابر بیشتر از آب آن است.
*از بیماری قلبی پیشگیری می کند.
*ناراحتی های عصبی، افسردگی، استرس و اختلالات مربوط به خواب را برطرف می کند.
*بیشتر اختلالات گوارشی را می توان با استفاده از پوست نارنگی برطرف کرد.
*مصرف آن برای جذب غذا مفید است. نفخ و حالت تهوع را برطرف می کند. با تحریک سیستم لنفاوی، به دفع مایعات اضافه کمک و با چاقی مفرط نیز مقابله می کند.
*از پوست سبزرنگ این میوه برای درمان فشارخون پایین و التهاب استفاده می شود.
*بر اساس طب چینی، پوست نارنگی اختلالات طحال و ریه را برطرف می کند.
*پوست نارنگی را پس از شستن در فر یا زیر نور خورشید خشک کنید و به شکل پودر در بیاورید. این پودر را می توان روی تمامی غذاها از جمله خورشت، سوپ، برنج، چای، مرغ و… اضافه کرد.
منبع : خراسان
گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی