پوره عدس قرمز با تخم مرغ( مخصوص بیماران دیابت نوع۲)

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69636
    azy
    مشارکت کننده

    پوره ی عدس قرمز با تخم مرغ برای 6 نفر
    غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع(II)

    مواد لازم:

    2 لیوان


    عدس قرمز
    3عدد(خیلی نازك حلقه شود)


    تره فرنگی
    2 قاشق مرباخوری


    پودر تخم گشنیز
    یك قاشق سوپ خوری گشنیز تازه ( خرد شده)
    دوقاشق سوپ خوری نعنای تازه ( خرد شده )
    یك قاشق سوپ خوری سركه
    یك لیتر آب مرغ بدون چربی
    4 عدد


    تخم مرغ
    به اندازه لازم فلفل و نمك
    كمی برای تزیین جعفری

    طرز تهیه :

    عدس ها را در یك قابلمه می ریزیم و تره فرنگی، پودر تخم گشنیز، گشنیز، نعنا، سركه و آب مرغ را به آن می افزاییم و روی حرارت می گذاریم. بعد از این كه جوش آمد، باید به مدت 30- 40 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد تا عدس ها بپزد و آب آن كشیده شود.

    فر را روی حرارت 180 درجه ی سانتیگراد گرم می كنیم . پس از آن به مواد آماده شده، نمك و فلفل می افزاییم و به طور كامل مخلوط می كنیم.

    وسط مواد را با دست خالی كرده و یك تخم مرغ در آن قسمت می شكنیم. روی ظرف فویل آلومینیوم كشیده و به مدت 15- 20 دقیقه در فر 180 درجه ی سانتیگراد می گذاریم تا وقتی كه تخم مرغ ببندد. آن گاه روی این غذا را با جعفری خرد شده تزیین می كنیم.

    نكات تغذیه ای :

    عدس منبع خوبی از آهن، پروتئین، فیبر، كربوهیدرات های پیچیده و اسید فولیك است. همچنین كم چربی، كم كالری، بدون كلسترول و به همان نسبت ارزان قیمت می باشد.

    یك لیوان عدس پخته ، 90 درصد مقدار مورد نیاز اسید فولیك را در روز را تأمین می كند و بیشتر از هر غذای غنی نشده دیگری، اسید فولیك را برای بدن فراهم می كند.

    عدس دارای فیبرهای محلول است كه این فیبرها مانند یك جاروی زبر، دستگاه گوارش را تمیز می كنند. این نوع فیبر گلوكز( قند) و كلسترول سرم را كاهش می دهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی كم می كند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.