-
نویسندهنوشتهها
-
۳۰ دی، ۱۳۹۲ در ۰۲:۴۶ #81356
v.fatoorechi
مشارکت کنندهاز آنجایی که پنیر از شیر تهیه میشود همان ویژگیهای مغذی شیر را دارد. در نتیجه پنیر نیز یک ماده غذایی ارزشمند است به خاطر اینکه سرشار از کلسیم میباشد که برای تقویت و استحکام استخوانها و دندانها، انعقاد خون، عملکرد قلب و انقباض عضلات موثر است.از این گذشته پنیر سرشار از پروتئین، منیزیم و پتاسیم، ویتامین A وE، فسفر و سدیم میباشد.
با وجود اینکه پنیر فاقد آهن و برخی از ویتامینها مانند ویتامین C میباشد اما باز هم یک ماده غذایی کامل محسوب میشود. میتوان پنیر را از انواع شیرها تهیه و تولید کرد: شیر گاو استفاده بیشتری دارد اما در برخی محصولات از شیر بز، شیر میش یا ترکیبی از شیرهای مختلف استفاده میشود. معمولاً این شیرها به صورت شیر کامل، پاستوریزه، نیمچرب یا بدون چربی هستند.
پنیر نیز مانند گوشت، ماهی یا تخممرغ حاوی پروتئینهایی است که برای بدن کودکان ضروریاند و بدن به تنهایی قادر به تولید آنها نمیباشد. توجه داشته باشید که همه پنیرها درصدی چربی دارند و برای بچههای کم سن و سال این چربیها لازم است چون باعث هضم بهتر غذا در آنها میشود. مهر نزدیک است و تغذیه کودکان در مدرسه پر رنگ تر میشود.
توصیه میکنیم به جای اینکه کیف بچهها را پر از انواع کیکها و کلوچهها و هلههولههای دیگری بکنید که نه مغذی هستند و نه انرژی بالایی به بچه میدهند ساندویچ نان و پنیر و گردو را دریابید.میتوانید برای فرزند دلبندتان سمبوسه پنیر نیز تهیه کنید. برای این کار به 1 لیوان پنیر سفید، نصف لیوان مغز گردوی خردشده، نعنای خرد و نان لواش نیاز دارید. اول از همه پنیر را با مغز گردو و نعنای خردشده مخلوط کنید.
نانها را به شکل مستطیل برش بزنید. مواد را داخل نان بریزید و به شکل سمبوسه بپیچید. سپس آنها را در روغن سرخ کنید. سمبوسهها را داخل صافی یا آبکش بگذارید تا روغن آن گرفته شود. معمولاً بچهها این سمبوسهها را دوست دارند و راحت تر میخورند. در هر حال از هر ترفندی برای اضافه کردن پنیر به برنامه غذایی بچهها استفاده کنید. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.