پنیر برای دندان مفید است یا مضر؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78404
    v.fazel
    مشارکت کننده

    پنیر به دلیل برخورداری از قابلیت خنثی سازی اسید، می تواند حفره های دندانی را کاهش دهد.

    پژوهش های جدید نشان می دهد که مصرف پنیر موجب خنثی کردن اسید پلاک دندان و کاهش پوسیدگی می شود. این محصول لبنی محیط دهان را قلیایی و به تبع آن دردهای دندانی کاهش می یابد.خوردن پنیر موجب افزایش بزاق دهان شده که یک راه طبیعی برای تامین ph محافظ دندان ها است که در این خصوص هرچه ph سطح دندان بالاتر باشد محافظت بیشتری از دندان ها و پیشگیری از سایش می شود.
    علاوه بر آن، پنیر با آزاد کردن ترکیبات شیمیایی در دهان، یک لایه محافظ برای جلوگیری از حملات اسیدها به مینای دندان ایجاد می کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.