موضوع بسيار ساده است؛ پنير را لاي دستمال کاغذي بپيچيد. آن را به سرکه آغشته کنيد و داخل يک کيسه پلاستيکي درون فريزر بگذاريد. البته اين روش بيشتر مختص پنيرهايي است که در انواع پاستا کاربرد دارند. در واقع اسيد موجود در سرکه مانع کپکزدگي پنير خواهد شد. اگر بابت تغيير طعم پنير از طرف سرکه نگران هستيد راه حل ديگري هم وجود دارد که البته بعد از کپک زدن پنير ميتوان سراغ آن رفت؛ اگر روي پنيرتان کپک زد دليلي ندارد همه آن را دور بيندازيد بلکه ميتوانيد با يک عدد پوست کن ، قسمتهاي کپکزده آن را جدا و بقيهاش را استفاده كنيد.