پنير را کجا نگه داريم؟

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75000
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مي‌خواهيم به شما بگوييم که اگر از بيرون پنير خريديد، آن را چطور در خانه نگه داريد. بسياري از پنيرها را نمي‌توان به ‌مدت طولاني نگهداري کرد؛ مثلا پنير خامه‌اي را بايد به اندازه مصرف تان تهيه كنيد و به مدت طولاني در يخچال نگه نداريد. برخي پنيرها را هم بايد در فريزر گذاشت؛ مانند پنير پيتزا که آن را در يخچال مي‌گذارند، اما براي نگهداري طولاني‌مدت، بايد در فريزر باشد. اگر پنيرهاي محلي ايراني و پنير فتا خريديد، بايد آن را داخل آب و در يخچال نگه‌داريد. بهترين اقدام اين است که از فروشنده مغازه بخواهيد مقداري از آب پنير را داخل يک کيسه نايلوني بريزد و به شما بدهد. اگر آب پنير موجود نبود، مي‌توانيد آن را داخل خانه نيز تهيه کنيد. آب جوشيده سردشده را در ظرفي که مي‌خواهيد پنير را در آن قرار دهيد، بريزيد و سپس نمک را در آن حل کنيد. مراقب باشيد آب نمک خيلي غليظ نشود. سپس پنير را درون آب بگذاريد، به طوري كه آب همه سطح پنير را بپوشاند. اگر براي اين کار از آب معمولي استفاده کنيد، احتمال اينکه آب نمک پس از مدتي کپک بزند، زياد است.

    #98943
    madjd
    مدیرکل

    پنیر خامه ای را به چه مدت میتوان در یخچال نگه داشت؟(مخصوصا اگر در آن باز باشد)

    #98954
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    پنیر باز نشده : سه تا چهار هفته ، روی آنها را خوب بپوشانید(با آب جوشیده سرد شده) .

    پنیر خامه ای باز شده : نهایت 3 روز .

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.