پلو قارچ با ریحان غذایی برای گیاه خواران

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83116
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    مخلوط قارچ با ریحان به همراه سبزیجات دیگر و سویاسس طعمی متفاوت و جدید را به وجود می‌آورد. هم چنین این غذا کاملاً گیاهی بوده و مناسب برای دوستان گیاه‌خوار می‌باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پلو قارچ با ریحان آشنا می‌شوید.

    مواد لازم برای 2 نفر

    برنج 2 پیمانه

    قارچ 1 پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده

    سیر 1 حبه، ریز شده

    فلفل سبز یا قرمز 1 تا 2 عدد، ریز شده

    پیاز 1 عدد، کوچک و ریز شده

    فلفل دلمه سبز 1 عدد کوچک و خرد شده

    سویا سس 1 تا 2 قاشق غذاخوری

    لوبیا سبز پخته 4 تا 5 عدد، بلند خرد شده

    برگ تازه ریحان 15 عدد

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه

    مرحله 1 – در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن بیفزایید. تفت دهید تا نرم شده ولی رنگ آن عوض نشود.

    مرحله 2 – سیر و فلفل ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سیر کمی عوض شود.

    مرحله 3 – لوبیا سبز، فلفل دلمه و قارچ‌های دو نیم شده یا چهار قاچ شده را افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا وقتی قارچ‌ها نرم شوند. نمک، فلفل و سویا سس را نیز بیفزایید و در آخر برگ‌های ریحان را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.

    مرحله 4 – برنج را به روش دلخواه خود پخته و دم کنید.

    مرحله 5 – برنج را در ظرف یا دیس مورد نظر کشیده، مخلوط قارچ را روی برنج دهید و سرو نمایید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.