مخلوط قارچ با ریحان به همراه سبزیجات دیگر و سویاسس طعمی متفاوت و جدید را به وجود میآورد. هم چنین این غذا کاملاً گیاهی بوده و مناسب برای دوستان گیاهخوار میباشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پلو قارچ با ریحان آشنا میشوید.
مواد لازم برای 2 نفر
برنج 2 پیمانه
قارچ 1 پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده
سیر 1 حبه، ریز شده
فلفل سبز یا قرمز 1 تا 2 عدد، ریز شده
پیاز 1 عدد، کوچک و ریز شده
فلفل دلمه سبز 1 عدد کوچک و خرد شده
سویا سس 1 تا 2 قاشق غذاخوری
لوبیا سبز پخته 4 تا 5 عدد، بلند خرد شده
برگ تازه ریحان 15 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله 1 – در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن بیفزایید. تفت دهید تا نرم شده ولی رنگ آن عوض نشود.
مرحله 2 – سیر و فلفل ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سیر کمی عوض شود.
مرحله 3 – لوبیا سبز، فلفل دلمه و قارچهای دو نیم شده یا چهار قاچ شده را افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا وقتی قارچها نرم شوند. نمک، فلفل و سویا سس را نیز بیفزایید و در آخر برگهای ریحان را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
مرحله 4 – برنج را به روش دلخواه خود پخته و دم کنید.
مرحله 5 – برنج را در ظرف یا دیس مورد نظر کشیده، مخلوط قارچ را روی برنج دهید و سرو نمایید.