کشور ایران به عنوان دومین صادرکننده انواع پسته به اکثر کشور ها به لحاظ گونه های مختلف طعم و مزه و بسته بندی دارای شهرت خاص جهانی میباشد. پسته با داشتن انواع ویتامین B1 و B2 و E املاح معدنی پتاسیم منیزیم کلسیم و آهن و سرشار از پروتئن گیاهی و مواد نشاسته ای غنی میباشد .
که با تاثیر مثبت دررشد و سلول های بدن در پیشگیری و درمان و تقویت استحکام استخوان ها کم خونی قوای جسمی و جنسی و روده ها و بیماری های کبدی تغذیه ای است آرام بخش مفید برای اعصاب و قلب با تاثیرمثبت در تقویت ذهن و حافظه و اکسیرجوانی .
بطور متوسط میانگین ارزش غذایی در 100 گرم
فسفر 500میلی گرم ویتامین A 230 واحد آهن 5.8 میلی گرم انواع ویتامین B 12 گرم پروتئین 20گرم
چربی 53 گرم آب 2.5 گرم نشاسته 15 گرم پتاسیم 950 میلی گرم
پسته اکبری نام تجاری( AKBARI (LONG TYPE
سایز 20-22,22-24,24-28,26,28
پسته فندوقی نام تجاری (FANDOGHI (ROUND
سایز 22-24,24-26,26-28,28-30,30-32
پسته کله قوچی (KALEHGHOUCHI (JAMBO
سایز 18-20,20-22,22-24,24-26,28-30
پسته احمد آقایی نام تجاری AHMADAGHAIE
سایز 26-28,28-30,30-32
زمان مصرف از تاریخ تولید بمدت یکسال میباشد
بسته بندی بعد از پروسه ضد عفونی و سورت در کیسه های پلاستیکی و کارتن 10 و25 و 50 کیلویی انجام میشود .
لینک منبع : پسته صادراتی