پروتئینی که از گوشت خالص گاو، ماکیان، ماهی، لبنیات یا سویا تامین میشود، میتواند بازیگر نقش اول لاغری باشد. آمینو اسیدهایی که پروتئینسازی را به عهده دارند، باعث ترشح هورمون گلوکاگون میشوند که چربیسوز است و انرژی بدن را پایدار میکند. همچنین فرایند هضم پروتئین بدن را تحریک به ترشح هورمون سیری (CCK) میکند. البته این حقیقت هم وجود دارد که هضم و شکستن پیوندهای پروتئینی در مقایسه با هضم کربوهیدراتها یا چربیها، انرژی بیشتری در بدن مصرف میشود، بنابراین باید پروتئین را در تمام وعدههای غذاییتان داشته باشید. البته منابع بیشماری وجود دارد، اما پروتئین خالص مثل ماست یونانی، پنیر محلی و مرغ اورگانیک گریل شده مناسبترین منابع پروتئین هستند.