زناني که به طور مرتب پروبيوتيک مصرف ميکنند کمتر در معرض زايمان زودرس هستند،
طبق تحقيقات پژوهشگران موسسه سلامت عمومي اوسلو در نروژ روي 18888 مادر که 950 نفر آنها قبلا زايمان زودرس داشتند و بررسي رابطه مصرف محصولات لبني غني از پروبيوتيک و زايمان زودرس معلوم شد مصرف مرتب محصولات لبني غني از پروبيوتيکها ميتواند احتمال زايمان پيش از موقع يعني قبل از هفته 35 را کاهش دهد. به گفته محققان مصرف اينگونه مواد ميتواند ميزان تداخلات ناشي از ميکروارگانيسمهاي بيماريزا در طول بارداري را کاهش داده و خطر زايمان زودرس را پايين آورد.8 نوامبر- nutriton