-
نویسندهنوشتهها
-
۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۴۹ #76578v.fazelمشارکت کننده
بلدرچین از خانواده قرقاولهاست و پرجنبوجوش؛ بنابراین گوشت کمچربی دارد که مقدار زیادی گلیکوژن در آن ذخیره شده؛ یعنی میزان قندی که در گوشت بلدرچین ذخیره میشود، زیاد است. همچنین دارای انواع اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن است و مقدار پروتئین آن نسبت به دیگر پرندهها و حتی گوشتهای قرمز، 5 تا 10درصد پروتئین بیشتری دارد. در مجموع چون چربی کم و پروتئین بالایی دارد، گوشت خوبی است که برای تقویت بدن، درمان ضعف عمومی، بیخوابی، آسم (عوارضش را کم کند) و ضعف اعصاب مفید است و به همین علت است که برای افراد مسن نیز توصیه میشود. طب سنتی، گوشت بلدرچین و کبوتر را بسیار شبیه هم میداند. گوشت و تخم هر دوی این پرندگان برای تقویت قوه ناطقه مفید است و به همین علت برای بچههایی که تازه میخواهند حرف زدن را شروع کنند، توصیه میشود. گوشت بلدرچین علاوه بر اینکه نرمکننده پوست است، چاقکننده هم هست!
۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۱:۰۵ #99892zahra jamshidiمشارکت کنندهمطلب جالبی بود ، ممنون .(پرنده ای با خواص مفید فراوان… )
۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۹:۲۹ #99945s.samadiمشارکت کنندهدر دوره رژیم میشه به جای گوشت قزمزاز بلدرچین استفاده کرد؟ار لحاظ کالری؟
۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۹:۳۸ #99946zghasemiمشارکت کنندهترکیب گوشت بلدرچین در 100 گرم:
ترکیب گوشت میانگین
آب(درصد) 65/62
چربی(درصد) 3/3
پروتئین(درصد) 26
مواد معدنی(درصد) 6/3
انرژی (Kcal/ 100g) 80این در حالی است که 100 گرم گوشت قرمز با چربی متوسط حدود 170 کیلوکالری انرژی دارد..البته میزان انرژی آن با توجه به چربی آن متفاوت است
۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۹:۴۵ #99947s.samadiمشارکت کنندهبسیار هم خوب ممنون
۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۹:۵۲ #99950zghasemiمشارکت کنندهفقط برای خودم سوالی پیش اومد و این است که با توجه اینکه انرژی گوشت بلدرچین خیلی کمتر از گوشت قرمز است چرا در مطلب فوق آمده است که :
گوشت بلدرچین علاوه بر اینکه نرمکننده پوست است، چاقکننده هم هست!۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۱۶ #99957madjdمدیرکلدقیقا سوال من هم بود!؟
۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۲۵ #99960s.samadiمشارکت کننده:dodgy:دو حالت داره یااشتباه تایپی مطلبه یا خوش خوراکه و زیاد خورده می شه و باعث چاقی میشه وگرنه چطورباانرژی کمتر و چربی کمتر چاق کننده است
۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۵۳ #99968zghasemiمشارکت کنندهخوب من الان چک کردم و مشکل حل شد…100 گرم گوشت بلدرچین 208 کیلوکالری داره و اشتباه تایپی بوده که نوشته شده 80 کیلوکالری
مشکل حل شد..پس گوشت بلدرچین انرژی بالایی داره.
برای تکمیل مطلب این رو بگم که برای سوزاندن انرژی 100 گرم کوشت بلدرچین باید 78 دقیقه پیاده روی یا 36 دقیقه ایروبیک یا 30 دقیقه شنا کرد.
به نقل از سایت : Calories slism
۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۵۶ #99969s.samadiمشارکت کنندهوای پس با گوشت های دیگر در دوره رؤیم قابل جایگزینی نیست:idea:
۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۵۹ #99970zghasemiمشارکت کنندهبله همینطوره..انرژی بالایی داره و اصلا به صرفه نیست که در رژیم غذایی کاهش وزن گنجانده بشه
۱۰ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۸:۴۱ #99975v.fazelمشارکت کنندهدرسته که چربی این گوشت نسبت به گوشت قرمز کمتر است ولی با توحه به مطلب فوق مقدار ذخیره قندی این گوشت بسیار زیاد است و همین امر باعث چاقی می شود البته در میزان مصارف بالا.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.