پای سیب به روش جدید و مدرن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #88599
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    مواد لازم:

    آرد 3 لیوان

    شکر 1 لیوان

    تخم مرغ 1 عدد

    وانیل 1 پاکت

    بکینگ پودر 1 پاکت

    ماست 2 قاشق

    کره 150 گرم

    مواد داخلی:

    سیب 6 عدد

    شکر 1 استکان

    دارچین 1 قاشق مربا

    طرزتهیه:

    سیبهار ا پوست کنده و رنده میکنیم و شکر را هم ریخته هم زده تا زمانی که نرم شده می پزیم. در آخر که از حرارت بر می داریم دارچین را ریخته و از حرارت بر می داریم.

    خمیر:

    آرد, شکر, بکینگ پودر و وانیل را ریخته مخلوط میکنیم وسطش را گود کرده و داخل گودی تخم مرغ را می ریزیم و کره نرم شده در هوای محیط را هم روی تخم مرغ می ریزیم از وسط جایی که تخم مرغ و کره را ریختیم شروع به ورز دادن می کنیم تا خمیر شود.خمیر را دو قسمت کرده روی میز آرد پاشیده و با وردنه خمیرر ا باز میکنیم. قالب تارت را چرب کرده و خمیر باز شده را داخلش پهن میکنیم روی خمیر را مواد داخلی را ریخته از خمیر دوم به شکلهای مختلف قالب زده . روی مواد داخلی می چینیم بطوریکه کاملا روی مواد را بپوشاند در فر 180 درجه قرار داده تا رویش طلایی شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.