مردان کریستف کلمب پاپریکا را در مکزیک کشف کردند و پای این گیاه به اسپانیا رسید.
اسپانیاییها نیز آنرا آسیاب کرده و به پای ثابت آشپزی اسپانیایی تبدیلش کردند.
پاپریکا طعمهای مختلفی از ملایم تا تند دارد. این ادویه سرشار از آنتی اکسیدان ها به ویژه بتاکاروتن، کاپسانتین، کرستین و لوتئولین میباشد. میتوانید یک قاشق چایخوری پاپریکا، یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده و 2 قاشق چایخوری گلپر خشک را با هم مخلوط کرده و برای خوش طعم کردن ماهی یا گوشتهای کبابیتان استفاده کنید.