پاستا و خطر ابتلا به افسردگی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81322
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    پزشکان در یک مطالعه جدید به بررسی رابطه بین مصرف برخی مواد خوراکی خاص و افزایش خطر بروز افسردگی‌های بالینی پرداختند.
    این پزشکان در مطالعه اخیر بر ارتباط بین انواع التهاب‌های ناشی از مصرف مواد غذایی ناسالم و مشکلات فراتر از افزایش دور کمر تاکید کردند.
    در این بررسی 43 هزار زن که پیش از شروع مطالعه به افسردگی مبتلا نبودند مورد آزمایش قرار گرفتند و نتایج آزمایش‌ها مشخص کرد افرادی که بیشتر از نوشابه‌های غیرالکلی، گوشت قرمز پرچرب، غلات فرآوری شده همچون پاستا، نان سفید و خلال سیب‌زمینی مصرف می‌کنند در یک دوره 12 ساله 29 تا 41 درصد بیشتر به افسردگی مبتلا می‌شوند.
    مشخص نیست چگونه التهاب در بدن با سلامت روان ارتباط پیدا می‌کند اما این جدید‌ترین بررسی در مورد رابطه بین التهاب‌های بافتی با بروز افسردگی است.
    عکس این قضیه نیز می‌تواند صادق باشد به این معنی که مصرف غذاهایی همچون روغن زیتون، قهوه، هویج و سبزیجات برگ‌دار در کاهش خطر بروز التهاب و افسردگی موثر هستند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.