يک لقمه نان و پنير محلي

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78265
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    پنير محلي يکي از منابع کازئين، يک گروه از پروتئين‌هاي شير است که خيلي آرام و به‌تدريج در بدن هضم مي‌شود. اين پنير بهترين گزينه براي زمان‌هاي قبل و بعد از ورزش است چون خيلي آرام و آهسته خودش را در سيستم بدن جاي مي‌دهد. پنير محلي با توجه به برخورداري از پروتئين يکي از بهترين گزينه‌ها براي صبحانه است. پنير بخوريد، از خوردنش لذت ببريد و در عين حال ماهيچه‌هاي سفت و محکمي بسازيد تا هميشه خيال?تان بابت اين قضيه راحت باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.