بر اساس نتایج یک مطالعه بزرگ، زنان مسنی که به طور منظم چای سبز می نوشند خطر کمتری برای ابتلا به سرطان کولون، معده و حنجره دارند.
بررسی ها نشان داده است،به طور کلی خطر ابتلا به سرطان با مصرف منظم چای سبز در طولانی مدت کاهش میابد. به طور مثال زنانی که به طور منظم برای مدت حداقل 20 سال چای سبز می نوشند 27% شانس کمتری برای ابتلا به سرطان دارند و با افزایش مدت این احتمال نیز کاهش میابد.
به گزارش پژوهشگران این مطالعه آنتی اکسیدان های چای سبز نقش پررنگی در این کارکرد دارند. چای سبز حاوی آنتی اکسیدانی به نام EGCG است که می تواند با آسیب سلولی در بدن که ممکن است به سرطان یا سایر بیماری ها منجر شود، مبارزه کند.
American Journal of Clinical Nutrition, November, 2012