به گزارش “مدیکال دیلی”، سندرم متابولیک در قالب مجموعه ای از شرایط که شامل فشار خون بالا، قند خون بالا، تری گلیسیرید بالا، کلسترول خوب (HDL) پایین، و چاقی می شوند، طبقه بندی شده است. بنابر گزارش فدراسیون بین المللی دیابت، حدود یک چهارم از بزرگسالان جهان دارای سندرم متابولیک هستند.
مطالعه جدید پژوهشگران دانشگاه اورگان با تمرکز بر ویتامین E به بررسی شرایط شرکت کنندگان مبتلا به سندرم متابولیک پرداخته است. یافته های پژوهشگران نشان می دهد که افراد مبتلا به سندرم متابولیک نیازمند حدود 30 تا 50 درصد ویتامین E بیشتر نسبت به افراد سالم هستند.
برای دریافت ویتامین E می توانید مصرف مکمل ها را مد نظر قرار دهید یا آن را از رژیم غذایی خود تامین کنید. مواد غذایی مانند بادام، اسفناج، سیب زمینی شیرین، آووکادو، و دانه آفتابگردان سرشار از ویتامین E هستند. این ویتامین فواید سلامت دیگر برای کلسترول، پوست، هورمون ها و عضلات نیز ارائه می کند.
افزون بر مواد غذایی که به آنها اشاره شد، از دیگر منابع غذایی ویتامین E می توان به دانه کدو تنبل، برگ چغندر سوئیسی، کلم کیل، فندق، روغن های گیاهی، بروکلی، پاپایا، و زیتون اشاره کرد.