مطالعات کمی در مورد ارتباط مصرف ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها با مرگ و میر به علت بیماری قلبی در آسیا وجود دارد به همین علت در این بررسی به ارتباط بین ویتامین A,E,C و مرگ ومیر به علت بیماری قلبی در زنان و مردان پرداخته شد و 23119 مرد و 35611 زن بین بین سنین 40 تا 79 سال بدون سابقه بیماری قلبی یا سرطان انتخاب شدند و پرسشنامه یاد آمد غذایی از آنها جمع آوری شد در نهایت هیچ ارتباط معنی داری بین دریافت ویتامین A,E و خطر مرگ در اثر بیماری قلبی در نان و مردان دیده نشد در حالی که دریافت ویتامین C به صورت معکوسی با مرگ ومیر در اثر بیماری قلبی در زنان مرتبط بود.
منبع:PUBMED