عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: مصرف ویتامینهای گروه B در کاهش عصبانیت و خستگی مفید است.
وی افزود: مصرف ویتامینهای گروه B در افزایش یادگیری نیز مؤثر است.
او گفت: گنجاندن مواد غذایی حاوی ویتامینهای گروه B در تغذیه روزمره در کاهش عصبانیت، پیشگیری و درمان افسردگی و خستگی مفید است.
این متخصص تغذیه افزود: جگر، گوشت گوساله، ماهی، مرغ، تخمه آفتابگردان، تخمه کدو، جوانه گندم، حبوبات، غلات، شیر و لبنیات، گوجه فرنگی، کاهو، هویج، قارچ، انواع میوه و دانهها و مغزهای روغنی از منابع غنی ویتامین های B هستند.