ويتامين در سبزيجات تازه بيشتر است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80167
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    سبزي بايد به صورت تازه مصرف شود زيرا در اين حالت ويتامين‌هاي بيشتري جذب بدن خواهد شد. با توجه به اينكه مواد غذايي چون انواع سس‌ها يا موادي كه نمك زياد دارند موجب افزايش بيماريهاي قلبي و عروقي مي‌شوند، بنابراين بايد اين نوع مواد را محدود كرده و به سوي مصرف مواد غذايي سالم‌تر چون سبزيجات گرايش نشان داد.براي خرد كردن سبزي بايد از چاقوي تيز استفاده كرد تا از تخريب و از بين رفتن ويتامين سبزي‌ها جلوگيري شود.براي پخت بايد از آب كمي استفاده شود و آب ناشي از پخت سبزيجات بايد در غذا مصرف شود.

    سبزيجات ممكن است به تخم انگل و ميكروب آلوده باشند، و بايد به دقت پاكيزه و ضدعفوني شوند، مصرف‌كنندگان نبايد سبزيجات را در كنار ساير اقلام غذايي قرار دهند زيرا مي‌تواند ساير مواد غذايي را آلوده كند.

    تغذيه خوب و استفاده مناسب از سبزيجات در دوران حاملگي و شيردهي براي مادر و كودك بسيار مفيد است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.