برخی افراد برای آن که کمتر غذا بخورند یا از میزان چربی و سموم بدن بکاهند به خود عادت داده اند که در برنامه غذایی روزانه از بیشترین حجم میوه استفاده کنند، اما باید این نکته را فراموش نکنید که میوه ها قند بالایی داشته و مازاد این قند می تواند به مرور زمان تری گلیسیرید را بالا ببرد و یکی از عوامل ابتلا به
کبد چرب
شود. متخصصان علوم غذایی مصرف بیش از نیم کیلوگرم میوه را در طول روز توصیه نمی کنند. لازم است بدانید بخش اعظم میوه ها از ویتامین و املاح معدنی تشکیل شده و تقریبا از نظر مواد حیاتی همچون چربی، مواد نشاسته ای و پروتئینی فقیر هستند و می توانند به مرور زمان بدن را دچار کاستی هایی کنند و سبب بروز برخی بیماری ها شوند. در نتیجه هیچگاه خودسرانه به مصرف بیش از حد میوه و سبزی یا پیروی از رژیم های گیاهخواری اقدام نکنید و بدانید در یک برنامه غذایی سالم باید همه گروه های غذایی را بگنجانید. تا زمانی که سالم هستید اگر متعادل بخورید می توانید از هر غذایی که محبوب دلتان است میل کنید، پس زیاد سخت نگیرید.