بر اساس نتیجه پژوهشهای جدید، ثابت شده که مسایل رفتاری و شیوه زندگی افراد باعث ایجاد حداقل ۶۰-۵۰ درصد از علتهای چاقی در آنهاست و خود این چاقی میتواند زمینهساز ابتلا به بسیاری از بیماریهای مختلف در جوامع گوناگون باشد.
آیا تا به حال برایتان پیش آمده در شرایط بحرانی، هنگامی که عصبانی هستید یا استرس دارید، حجم زیادی غذا را با حرص بخورید؟ آیا میدانید غذا خوردن یا جویدن خوراکیهای مختلف، یکی از واکنشهای دفاعی بدن در برابر استرس، هیجان، نگرانی و عصبانیت است؟ آیا میدانید عوارض و عواقب این کار چیست و چطور میتوان چنین میلی را مدیریت کرد؟
آیا غذا خوردن سریع که یکی از راههای تخلیه هیجان و عصبانیت برای برخی از افراد است، میتواند مشکلهای خاصی را برای آنها ایجاد کند؟
صد درصد. بر اساس نتیجه پژوهشهای جدید، ثابت شده که مسایل رفتاری و شیوه زندگی افراد باعث ایجاد حداقل ۶۰-۵۰ درصد از علتهای چاقی در آنهاست و خود این چاقی میتواند زمینهساز ابتلا به بسیاری از بیماریهای مختلف در جوامع گوناگون باشد. تند تند غذا خوردن یکی از این مشکلهاست که میتواند به طور مستقیم، باعث ایجاد چاقی در افراد شود. یعنی برخی از افراد به دلیل مشکلهای کاری یا حتی استرس و عصبانیت غذای خود را خیلی سریع و گاهی با حرص میخورند. از طرف دیگر، زندگی ماشینی و بالا رفتن سرعت کار و زندگی هم باعث ایجاد انواع رستورانها و صنایع تولید فستفودها شده و افراد پرکار و آنها که مدام دغدغه و استرس از دست دادن وقت دارند را به سمت مصرف این غذاها کشانده است.