بيشتر مواد غذايي به نسبت ارزش غذايي متفاوتي كه دارند ميتوانند در صورت استفاده به اندازه و انجام فعاليت بدني مكرر در تناسب اندام افراد مفيد باشند.
بيشتر موادي كه داراي رنگهايي مانند: قرمز، نارنجي و بنفش در گروه سبزيجات هستند داراي انرژي غذايي بسياري هستند كشمش نيز به دليل خاصيت آنتياكسيداني كه دارد از ارزش غذايي بالايي بهرهمند هستند.
همه مواد ميتوانند با توجه به نوع ساختارشان به افراد كمك كنند، كشمشها نيز جزء موادي خوراكي هستند كه با توجه به قند طبيعي و خاصيت آنتياكسيداني كه دارند ميتواند در تناسب اندام مؤثر باشد.
كشمش به دليل داشتن مواد قندي طبيعي ميتواند در بدن انرژي زا باشد و در مقدار استاندارد قند خون اثر مثبتي داشته باشد.
خاصيت چاق و يا لاغركنندگي مواد غذايي تنها نميتواند به مصرف مواد غذايي اكتفا كرد بلكه رعايت مقدار اين مواد انجام فعاليتهاي ورزشي و ايجاد تعادل و تناسب ميان مواد غذايي و فعاليتهاي بدني ميتواند به افراد در داشتن تناسب اندام كمك كرد.