ورزش و فشارخون بالا

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76298
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]به گفته متخصصان افراد مبتلا به فشارخون در صورتی که فشارخون کنترل شده ای داشته باشند یعنی فشار سیستولیک آنها بالای 16 و فشار دیاستول آنها بالای 10 نباشد می توانند با شروع برنامه ورزشی سعی کنند همین فشارخون متوسط را کنترل کنند.
    در مورد کسانی که فشارخون آنها بالای 16 به روی 10 است توصیه می شود ابتدا درمان دارویی تحت نظر پزشک داشته باشند و سعی کنند از عوارض فشارخون جلوگیری کنند، زمانی که توانستند فشارخون خود را کنترل کنند می توانند برنامه ورزشی را شروع کنند.

    به طور کلی ورزش های هوازی مانند پیاده روی و بدمینتون به بیماران مبتلا به فشارخون بالا توصیه می شود و توصیه معمول به این بیماران این است که ورزش های قدرتی انجام ندهند مثل زدن وزنه یا بلند کردن اجسام سنگین. در بسیاری از ورزش های بدنسازی افراد به اشتباه ورزش های بدنسازی را با زدن وزنه تلفیق می کنند. در مورد افراد مبتلا به فشارخون بالا نباید این کار انجام شود و یا اگر وزنه می زنند باید بسیار سبک باشد و اگر خواستند افزایش دهند تعداد زدن وزنه را افزایش دهند نه اینکه وزن وزنه را بتدریج بالا برند.

    این افراد همچنین می توانند از فرمول سن استفاده کنند یعنی عدد 220 را منهای سن خود کنند عدد به دست آمده را در 60 درصد ضرب کند. عدد به دست آمده تعداد ضربان قلب فرد به هنگام فعالیت ورزشی در مرحله اولیه است.
    براین اساس فرد می تواند شدت ورزش را به تدریج افزایش دهد و هفته دوم 65 درصد و هفته سوم 70 درصد و هفته چهارم 75 درصد تا اینکه در طی چند هفته که بدنش به تدریج عادت به ورزش کرده است بتواند ضربان قلب خود را به 80 درصد آن عدد برساند.[/align]

    #99615
    zghasemi
    مشارکت کننده

    فرمول بسیار جالبی بود .. فقط اینکه این فرمول بر چه اساس تنظیم شده؟

    #99617
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]بالا ترین ضربان قلب در نوزاد انسان 220 است و هرچه سن فرد بالا میرود تعداد دفعات تپیدن قلب کاهش میابد. شما با کم کردن سن خود از عدد 220 حداکثر تپش قلب خود در مدت زمان یک دقیقه را بدست خواهید آورد. حال می توان عدد به دست آمده را در یکی از اعدد زیر ضرب کرد:

    1- 50 تا 60 درصد: این مربوط به گرم کردن است یا فعالیتهای معمولی مانند: کشش عضلات قبل از تمرین- فعالیتهای معمول و روزمره مثل غذا پختن جارو کردن و …
    2- 60 تا70 درصد: این محدوده ی تمرینات هوازی و چربی سوزی و تناسب اندام است.
    3- 70 تا 80 درصد: تمرینات با این شدت برای بالا بردن استقامت قلب و بدن میباشد. کسانی که نیاز به افزایش استقامت دارند باید با این درجه و شدت تمرین کنند.
    4- 80 تا 90 درصد: حد و شدت تمرینات در این درجه سخت و طاقت فرسا است و نمیتوان برای مدت زمان زیادی با همین شدت ادامه فعالیت داد.
    5- 90 تا 100 درصد: تمرینات بسیار سخت و فشرده است. مدت زمان بسیار کوتاهی را میتوان با این شدت کار کرد.[/align]

    #99679
    zghasemi
    مشارکت کننده

    زمانی عزیز خیلی ممنون …از توضیحات تکمیلی شما سپاسگزارم

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.