وجود ویتامین «B» در آلوئه ورا سبب می شود تا از آن به عنوان فاکتور رشد و تقویت موها عمدتا در تهیه شامپوها استفاده شود.
از آلوئه ورا یا صبر زرد برای سوختگی ها و بهبود زخم ها از آن استفاده می شود و مهمترین ترکیبات تغذیه ای آن شامل ویتامین E، برخی ویتامین های گروه B، کلسیم، روی و سدیم است.
وجود ویتامین E به همراه کلاژن فراوان در این گیاه موجب می شود تا از عصاره آن جهت نرمی پوست استفاده شود. ویتامین E موجود در آلوئه ورا در شادابی افراد و تاخیر فرایند پیری بسیار موثر است.
این گیاه حاوی مقدار کمی اسیدهای چرب از نوع اشباع نشده است که نقش موثری در رفع التهاب معده و گوارش و کمک به هضم در روده ها دارد.
همچنین ویتامین A موجود در آلوئه ورا در بهبود زخم ها و عفونت ها کمک قابل توجهی می کند.
در آلوئه ورا ماده ای بنام آنتراکویین وجود دارد که خاصیت مسهل و رفع یبوست داشته و در رفع سنگ کلیه نیز موثر است.
عصاره آلوئه ورا به شکل شربت و مغز خوراکی آن به صورت کمپوت استفاده می شود. همچنین در تهیه کرم ها و شامپوهای مختلف استفاده می شود