سرطان کبد بیشتر در مردان رخ می دهد و در کشورهایی چون آفریقا ، چین، ژاپن و جنوب شرقی آسیا بسیار شایع بوده و یکی از علل عمده مرگ ومیر محسوب می شود .
آمارها نشان می هد که سرطان کبد در حال حاضر سومین سرطان کشنده در جهان، پنجمین سرطان شایع در مردان و هفتمین سرطان شایع در زنان است.
متخصصان علوم پزشکی دانشگاه شانگهای در چین با انجام آزمایشات جدید به رابطه مهم بین ویتامین «ای» و سرطان کبد پی بردند.
آنها متوجه شدند که دریافت ویتامین مزبور از طریق مواد غذایی غنی از آن و یا مکمل های غذایی حاوی ویتامین «ای» در کاهش خطر بروز سرطان کبد نقش موثری دارد.
ویتامین «ای» یکی از آنتی اکسیدانهای مهم و قوی است.جزئیات این مطالعه در مجله انستیتو ملی سرطان آمریکا منتشر شده است.