|
قائم مقام معاون بهداشتی وزارت بهداشت گفت: با توجه به بروز مواردی از بیماری وبا در کشور از مردم میخواهیم حتماً قبل از مصرف سبزی شست و شوی ۴ مرحل ای سبزی را به طور کامل انجام دهند.
محمد شریعتی افزود: وبا یک نوع بیماری اسهالی حاد است که از طریق مدفوعی- دهانی منتقل می شود و آلوده بودن سبزیها به فاضلاب یکی از مهمترین عوامل انتشار این بیماری در کشور است.
شریعتی افزود: سالمسازی سبزی قبل از مصرف بسیار ساده است و شامل ۴ مرحله شست و شوی اولیه برای از بین بردن گل و لای چسبیده به سبزی، شستن سبزی با مایع ظرفشویی برای لیز شدن سبزی و پاک شدن انگلهای چسبیده به آن،ضد عفونی و گندزدایی با محلولهای ضدعفونی کننده موجود در بازار و بالاخره آبکشی است.
قائم مقام معاون بهداشتی وزارت بهداشت گفت: انجام این ۴ مرحله کار مشکلی نیست و همه مردم میتوانند به راحتی در منزل این کار را انجام دهند اما چون ممکن است در همه رستورانها و اغذیه فروشیها این ۴ مرحله سالم سازی سبزی به طور کامل انجام نشود، بهتر است مردم از مصرف سبزی در این اماکن در شرایط فعلی که با خطر شیوع وبا مواجه هستیم خودداری کنند.