وبا در کمین است ، چگونه مراقب یاشیم ؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71202
    n.fazel
    مشارکت کننده

    |
    قائم مقام معاون بهداشتی وزارت بهداشت گفت: با توجه به بروز مواردی از بیماری وبا در کشور از مردم می‌خواهیم حتماً قبل از مصرف سبزی شست و شوی ۴ مرحل‌ ای سبزی را به طور کامل انجام دهند.

    محمد شریعتی افزود: وبا یک نوع بیماری اسهالی حاد است که از طریق مدفوعی- دهانی منتقل می شود و آلوده بودن سبزی‌ها به فاضلاب یکی از مهمترین عوامل انتشار این بیماری در کشور است.

    شریعتی افزود: سالم‌سازی سبزی قبل از مصرف بسیار ساده است و شامل ۴ مرحله شست و شوی اولیه برای از بین بردن گل و لای چسبیده به سبزی، شستن سبزی با مایع ظرفشویی برای لیز شدن سبزی و پاک شدن انگلهای چسبیده به آن،ضد عفونی و گندزدایی با محلولهای ضدعفونی کننده موجود در بازار و بالاخره آبکشی است.

    قائم مقام معاون بهداشتی وزارت بهداشت گفت: انجام این ۴ مرحله کار مشکلی نیست و همه مردم می‌توانند به راحتی در منزل این کار را انجام دهند اما چون ممکن است در همه رستورانها و اغذیه فروشی‌ها این ۴ مرحله سالم سازی سبزی به طور کامل انجام نشود، بهتر است مردم از مصرف سبزی در این اماکن در شرایط فعلی که با خطر شیوع وبا مواجه هستیم خودداری کنند.

     

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.