چاي داراي فلوئور است كه به حفاظت از دندانها كمك ميكند.
نوشيدن 3 تا 4 فنجان چاي در روز احتمال بروز حمله قلبي را به شدت كاهش خواهد داد.
چاي از بروز ديابت نوع 1 پيشگيري و شدت يافتن آن را كندتر ميكند.
سطح هورمون كورتيزول افرادي كه 4 بار در روز آن هم به مدت 6 هفته چاي سياه مينوشند، در كمترين حد است.
چاي ميتواند از عود مجدد بيماريهاي قلبي و برخي سرطانها جلوگيري کند.
مرداني كه بيش از 10 فنجان چاي سبز در روز مينوشند، كمتر به اختلالهاي كبدي مبتلا ميشوند.
چاي ممكن است آفتكش داشته باشد مگر اينكه روي برچسب آن عنوان ارگانيك درج شده باشد.
چاي باعث افزايش آب بدن ميشود برخلاف تصور عامه که معتقدند کافئين آن باعث کمآبي خواهد شد.
با توجه به نتايج مطالعهها، چاي سبز نقش حفاظتي در برابر سرطان ريه دارد.
اضافه كردن شير به چاي، خواص ضدسرطان آن را از ميان خواهد برد.
چاي مقداري كافئين دارد كه باعث ايجاد اضطراب ميشود و فشارخون را بالا ميبرد.
چاي داراي تانن است كه جذب آهن دريافتي را كم ميكند و باعث بروز كمخوني ميشود.