هورمون و آنتي‌بيوتيك ،تهدیدی مربوط به غذاهای ناامن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79145
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    تركيبات هورموني به طور معمول بيش از چهار دهه است كه در توليدات گوشت گاودر آمريكا و امروزه نیز در کشور ما ايران استفاده مي‌شود. برخي از همبرگر‌هاي گوشت‌هاي گاودر امریکا 80 درصد داراي تركيبي از هورمون های مختلف هستند، توليدكنندگان با تزريق اين هورمون‌ها به گاوها با صرف هزينه و زمان كمتر و دادن خوراك كمتر به گاوها مي‌توانند گوشت زيادتري توليد كنند. همچنین پژوهش‌ها نشان مي‌دهند كه مصرف اين هورمون‌ها حتي در مقادير كم اثرات سوء بر روي نوزادان و كودكان دارد. سيستم غدد درون‌ريز بدن به گونه‌اي فعاليت مي‌كند كه از هيچ عملكردي در بدن جدا نيست. قرار گرفتن در معرض هورمون‌هاي مصنوعي (بخصوص در سنين پايين)، در حالي كه بدن هنوز در حال رشد و فعاليت است، مي‌تواند مشكلات قابل توجهي در آينده ايجاد كند. مشكلاتي از جمله افزايش خطر ابتلا به سرطان سينه و پروستات، شروع زود هنگام بلوغ و ابتلا به ناباروی چون در هورمون‌هاي طبيعي بشر اختلال ايجاد مي‌كرد. اين هورمون‌ها حتي مي‌توانند در ژن‌ها تغييراتي ايجاد و اين تغييرات در سلول‌ها نيز اختلال ايجاد کنند. اگرچه گوشت مرغ حاوي هورمون‌ نيست، ولي براي جلوگيري از ابتلاي آنها به بيماري‌ها و رشد سريع‌تر، به آنها آنتي‌بيوتيك تزريق مي‌شود. به همين دليل است كه در روش سنتي معمولاً چندين سال طول مي‌كشيد تا جوجه‌ها به مرغ تبديل شوند، ولي در روش توليد امروزي آنها فقط در مدت دو ماه، براي كشتار فرستاده مي‌شوند. استفاده تهاجمي از آنتي‌بيوتيك‌ها در اين حيوانات موجب مي‌شود كه عفونت‌هاي انساني از قبيل مقاومت به استاف اورئوس (MRSA) شيوع پيدا كند كه به درمان آنتي‌بيوتيك‌ها پاسخ نمي‌دهد. بنابراين محصولاتي را خريداري كنيد كه حاوي برچسب آلي و بدون هورمون و آنتي‌بيوتيك باشند. (محصو لات ارگانیک).

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.