ايسنا: مشخصات مواد غذايي، آشاميدني و خوراکي از موارد بسيار مهمي است که بايد هنگام خريد دقت کرد روي برچسب فراورده به طور کامل درج شده باشند.
هم کالاي توليد داخل و هم کالاي وارداتي بايد اين برچسب را داشته باشند. در کالاهاي توليدي کشور بايد نام محصول، نام تجاري، تاريخ توليد، انقضا، سري ساخت، پروانه ساخت از وزارت بهداشت، نام و نشاني کارخانه توليدکننده، وزن يا حجم محصول، موارد منع يا محدوديتهاي مصرف، شرايط نگهداري کالا و مواد تشکيلدهنده روي برچسب درج شده باشد.
مشخصات برچسب روي کالاهاي خوراکي، آشاميدني و وارداتي بايد شامل نام محصول، تاريخ توليد و انقضا، سري ساخت، شماره12رقمي بهداشتي واردات کالا از وزارت بهداشت که براي اقلام غذايي با عدد 2 شروع ميشود و نام و نشاني کارخانه توليدکننده باشد.
از خريد موادغذايي فلهاي و بدون مشخصات و بستهبندي خودداري و در زمان خريد به تاريخ توليد و انقضا دقت کنيد و فراوردهاي را بخريد که تاريخ توليد آن نزديك باشد و با تاريخ انقضا فاصله داشته باشد.
منبع:سلامت