هندوانه خطر فشارخون بالا را کاهش می‌دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84776
    p.damghanian
    مشارکت کننده

    نتایج پژوهش‌هایی که روی چند بیمار مبتلا به فشارخون انجام شده است نشان می‌دهد افرادی که به مدت 6 هفته علاوه بر تغذیه‌ی نرمال خود، روزانه هندوانه نیز خورده‌اند وضعیت بهتری پیاده کرده‌اند. محققان مشاهده کردند که با خوردن هندوانه در علائم این بیماران بهبودی قابل‌مشاهده‌ای دیده‌ شده و آئورت آن‌ها با نیروی بیشتری کار کرده است. هندوانه به دلیل دارا بودن اسیدآمینه‌ای به نام «سیترولین» تأثیر مثبتی روی رگ‌های خونی دارد. این اسیدآمینه در بدن به «آرژینین» تبدیل می‌شود که این ماده نیز در ترکیب برخی از داروهای کنترل‌کننده‌ی فشارخون استفاده می‌شود.

    پریسا دامغانیان- کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.