نتایج پژوهشهایی که روی چند بیمار مبتلا به فشارخون انجام شده است نشان میدهد افرادی که به مدت 6 هفته علاوه بر تغذیهی نرمال خود، روزانه هندوانه نیز خوردهاند وضعیت بهتری پیاده کردهاند. محققان مشاهده کردند که با خوردن هندوانه در علائم این بیماران بهبودی قابلمشاهدهای دیده شده و آئورت آنها با نیروی بیشتری کار کرده است. هندوانه به دلیل دارا بودن اسیدآمینهای به نام «سیترولین» تأثیر مثبتی روی رگهای خونی دارد. این اسیدآمینه در بدن به «آرژینین» تبدیل میشود که این ماده نیز در ترکیب برخی از داروهای کنترلکنندهی فشارخون استفاده میشود.
پریسا دامغانیان- کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی