هندوانه، درد عضله را کاهش می دهد

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78466
    e.amini
    مشارکت کننده

    نتایج تحقیقات جدید نشان می دهد، مصرف آب هندوانه درد عضله را تسکین می دهد.اسید «آمینو ال سیترولین» موجود در این میوه تابستانی، زمان بهبود عضله را کاهش می دهد و عملکرد آن را بالا می برد. در گذشته مطالعات نشان می داد که آب این میوه خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و باعث افزایش عملکرد ورزشکاران می شود.

    اما برای اولین بار است که محققان تأثیرگذاری آب هندوانه غنی سازی شده با ال سیترولین را بررسی کرده اند. گفته می شود، ماده شیمیایی طبیعی موجود در آن، سرعت دفع اسیدلاکتیک را افزایش می دهد. نتایج تحقیقات در گذشته نیز نشان می داد که هندوانه با پیشگیری از تراکم کلسترول مضر، مانع از بروز بیماری می شود. همچنین مصرف منظم این میوه مانع از افزایش وزن می شود. به گفته محققان، راز تأثیرگذاری این میوه در حفظ سلامت، «سیترولین» موجود در آب آن است.

    بیشتر: سلامت نیوز

    #101128
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    سیترولین یک اسید آمینه غیرضروری می‏ باشد که در سیستم اکسید نیتریک بدن شرکت می ‏کند. به این ترتیب که وقتی سیترولین با آنزیم ‏های بدن وارد واکنش شد، به آرژنین تبدیل می ‏شود. آرژنین اسید آمینه ‏ای است که برای سلامت قلب و عروق و سیستم ایمنی بدن سودمند است. آرژنین تولید اکسید نیتریک را در بدن تشدید می ‏کند که باعث شل شدن دیواره‏ ی عروق می ‏شود.
    البته من شنیدم که هندوانه زرد مقدار بیشتری سیترولین داره

    #101129
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    من هم در مقاله ای که به تازگی در سایت MNT قرار داده شده خواندم که چنین اثری محققین را بر آن داشته که از آب هندوانه به عنوان یک نوشیدنی ورزشکاری در ورزشکاران استفاده کنند تا دوره ریکاوری بعد از تمرینان سخت کوتاه تر و دردها و اسپاسم ها عضلانی کاهش یابند.

    #101161
    e.amini
    مشارکت کننده

    بله ظاهرا به عنوان نوشیدنی پس از تمرینات ورزشی هم قابل توصیه است.

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.