ما همگی میتوانیم از آنتیاکسیدانها بهره ببریم، اما این کار را باید از طریق رژیم غذایی روزانه خودمان، که باید تنوع قابل قبول و نیز میزان درست این مواد را در خود داشته باشند، انجام دهیم و البته دریافت برخی آنتیاکسیدانها، از قبیل ویتامین C و E، از دریافت برخی از هزاران آنتیاکسیدان دیگری که در غذاهای گوناگون یافت میشود، مهمتر است.
بلومبرگ میگوید: «آنتیاکسیدانهای اصلی، یعنی ویتامین C، ویتامین E و روی، آنتیاکسیدانهای ضروری به شمار میروند. اگر از آنها محروم بمانید، ممکن است دچار اختلالات فراوانی شوید، اما تحقیقات اساسی زیادی وجود دارد که نشان میدهد اگر مقادیر کافی آنتیاکسیدان دریافت کنید، سلامت خود را تقویت خواهید کرد و میتوانید خطر بیماریهای مزمن دوران سالخوردگی را کاهش دهید.» به یاد داشته باشید رمز فایده بخشی آنتیاکسیدانها دریافت میزان درست آنها از طریق رژیم غذایی سالم است.