اگه نتونید از تیکههای نون به خوبی محافظت کنید، خیلی زود به واسطه رطوبت و نور بیات میشن. اما نون انقدر خوراکی با ارزشی هست که بیات شدنش دلیلی برای دور انداختنش نشه. از نون بیات میتونید استفادههای زیادی کنید.
لکه و اثر انگشت رو از روی قاب عکسها و جاهایی که دیده میشن با یه تیکه خمیر نون پاک کنید.
اگه شکر قهوهای تو مثل سنگ شده، یه تیکه نون بیات رو تو بسته شکر بذارید و چند روز صبر کنید. دفعه بعد که در پاکت رو باز میکنید شکر نرم شده.
برای غلیظ شدن سوپ میتونید از چند تیکه نون بیات استفاده کنید.
برای اینکه موقع پوست کندن پیاز از چشمتون اشک نیاد، یه تیکه نون بیات رو دور دسته چاقو ببندید. نون قبل از اینکه بوی پیاز به دماغ و چشمتون برسه جذب خودش میکنه.
از همه این ویژگیهای کاربردی نون هم که بگذریم یه کار خیلی خوبی که میتونید با تیکههای نون بیات بکنید اینه که اونا رو خرد کنید و برای پرندهها بریزید.