خريد بادمجانهاي سرخ و بستهبندي شده کارخانهاي و داراي مجوزهاي لازم بهداشتي هيچ اشکالي ندارد و استفاده از آنها ميتواند نوعي صرفهجويي در وقت خانمهاي شاغلي باشد که فرصت کافي براي آشپزي ندارند اما استفاده از بادمجانهاي سرخشده بستهبندي که با عنوان «خانگي» در برخي از مغازهها به فروش ميرسند، اصلا توصيه نميشود زيرا سلامت روغن مورد استفاده براي سرخ کردن آنها و شرايط نگهداريشان تا رسيدن به دست خريدار اصلا مورد اطمينان نيست. بد نيست اين را هم بدانيد که در حال حاضر انواعي از بادمجان كباب شده براي تهيه ترشي يا غذاهايي مانند ميرزا قاسمي در بازار عرضه ميشود که بيشتر آنها با دود مصنوعي به شکل دودي درميآيند نه با دود طبيعي و معطر. بادمجان كبابي هم حتما بايد بستهبندي شده و با مجوزهاي لازم بهداشتي و استاندارد عرضه شود، در غير اين صورت خريد و مصرف آن توصيه نميشود. ضمن اينکه استفاده از عصاره دود يا همان دود مصنوعي در تهيه اين محصولات بايد روي بستهبنديشان درج شود. البته ناگفته نماند آلرژيزايي بادمجان با انجام فرآيندهاي مختلفي مانند كباب يا سرخ کردن آن، کمي بيشتر ميشود.