ویتامین C تنها ریزمغذی کارایی است که می تواند اثر مخرب ترکیب سرطان زای نیتروزآمین را که حاصل ترکیب نیترات سوسیس و کالباس با اسیدآمینه در بدن است، در دستگاه گوارش تقلیل دهد. به همین دلیل سبزیجاتی همچون فلفل دلمه ای، سالاد کاهو یا کلم با چاشنی آبلیمو یا آبغوره، گوجه فرنگی تازه، زیتون سبز یا سیاه، ذرت و نخودفرنگی یا انواع میوه ها بخصوص مرکبات، پس از صرف پیتزا یا فرآورده های گوشتی توصیه می شود، اگر میوه و سبزی در دسترس نبود، می توانید از آبلیموی تازه یا چای که مدر و دفع کننده سموم بدن است، استفاده کنید.