همبرگر و استیک خطر سرطان پروستات را افزایش میدهند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75233
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    بر طبق نتایج مطالعات جدید، استیک سرخ شده در ماهیتابه می تواند خطر بروز سرطان پروستات را تا 40% افزایش دهد. طبق گزارش پژوهشگران پخت در دمای بالا باعث رهاسازی ترکیبات شیمیایی سرطان زا در غذا می شود
    نتایج بررسی های پژوهشگران کالیفرنیای جنوبی و انستیتو سرطان کالیفرنیا نشان داد مردانی که بیش از 5/1 واحد استیک سرخ شده در هفته مصرف می کنند تا 30% خطر بیشتری برای ابتلا به سرطان پیشرفته دارند. بعلاوه مردانی که بیشتر از 5/2 واحد گوشت استیک پخته شده در دمای بالا مصرف می کنند تا 40% شانس بیشتری برای ابتلا به سرطان پیشرفته دارند. از این میان بویژه همبرگر با افزایش خطر سرطان پروستات مرتبط بود.
    University of Southern California, news release, August 2012

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.