بر طبق نتایج مطالعات جدید، استیک سرخ شده در ماهیتابه می تواند خطر بروز سرطان پروستات را تا 40% افزایش دهد. طبق گزارش پژوهشگران پخت در دمای بالا باعث رهاسازی ترکیبات شیمیایی سرطان زا در غذا می شود
نتایج بررسی های پژوهشگران کالیفرنیای جنوبی و انستیتو سرطان کالیفرنیا نشان داد مردانی که بیش از 5/1 واحد استیک سرخ شده در هفته مصرف می کنند تا 30% خطر بیشتری برای ابتلا به سرطان پیشرفته دارند. بعلاوه مردانی که بیشتر از 5/2 واحد گوشت استیک پخته شده در دمای بالا مصرف می کنند تا 40% شانس بیشتری برای ابتلا به سرطان پیشرفته دارند. از این میان بویژه همبرگر با افزایش خطر سرطان پروستات مرتبط بود.
University of Southern California, news release, August 2012