هشدار: زولبيا و باميه تيره رنگ نخوريد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66628
    jafari
    مشارکت کننده

    اين نوع زولبيا و باميه رنگشان كدر، حاوي ذرات سوخته و مواد مضرر براي بدن است و به شكل بهداشتي طبخ نشده اند.
    ایرنا: معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي ايران از شهروندان خواست از تهيه و خريد زولبيا و باميه تيره رنگ خودداري كنند.

    دكتر وحيد صادقيان ضمن بیان این مطلب، افزود: زولبيا و باميه هاي تيره رنگ، به علت اينكه در روغن هايي كه چندين بار استفاده شده‌ سرخ مي شوند، از نظر بهداشتي مورد تاييد نيستند.

    وي تصريح كرد: اين نوع زولبيا و باميه رنگشان كدر، حاوي ذرات سوخته و مواد مضرر براي بدن است و به شكل بهداشتي طبخ نشده اند.

    معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي ايران به شهروندان توصيه كرد زولبيا و باميه هايي را كه رنگشان روشن‌تر است و ذرات سوخته ندارند، از قنادي هاي مجاز كه كنترل بهداشتي مي شوند، تهيه كنند.

    صادقيان افزود:‌ البته توصيه ما به روزه داران اين است كه در روزهاي ماه رمضان حتی‌الامكان از زولبيا و باميه به اين علت كه قند طبيعي ندارند، استفاده نكنند.

    صادقيان با بيان اينكه كشمش و خرما از جمله موادي هستند كه مي توانند قند طبيعي را به بدن افراد وارد مي كنند، اضافه كرد‌: زولبيا و باميه به طور عمده توليد و در قنادي ها عرضه مي شود و اين مواد همانند گذشته در شيريني فروشي ها طبخ نمي شوند.

    وي تاكيد كرد شهروندان بايد اين نوع مواد را از قنادي هايي كه پروانه كسب دارند و نظارت بهداشتي به طور كامل در آنها انجام مي شود، ‌خريداري كنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.