هشدار در مورد مصرف میوه‌های گلخانه‌ای

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #91262
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    یک فوق تخصص گوارش نسبت به مصرف بالای سرانه نمک در کشور هشدار داد و تاکید کرد: مصرف نمک در نانوایی‌ها جهت پیشگیری از سرطان باید کاهش یابد.
    به گزارش سلامت نیوز به نقل ازفارس، اکرم پورشمس اظهار داشت: شایعترین بیماری‌های گوارشی کشور در حال حاضر ریفلاکس معده و سندرم روده تحریک‌پذیر است که مصرف فست ‌فودها و غذاهای آماده در ایجاد این بیماری بسیار موثر است.

    وی با بیان اینکه فست فودها و غذاهای آماده حاوی مواد نگهدارنده همچون نیترات است، افزود: نوشابه‌های کافئین‌دار، ترشیجات،‌غذاهای تند و سس‌ها نیز از دیگر مواد غذایی به شمار رفته که سبب شیوع ریفلاکس و سندرم روده تحریک‌پذیر شده است.

    این فوق‌تخصص گوارش تهوع، احساس ترش کردن در گلو را از علایم ریفلاکس معده برشمرد و بیان داشت: دل درد، نفخ شکم، اسهال، دل‌پیچه و سر و صدای شکم نیز از نشانه‌های بیماری سندرم روده تحریک‌پذیر است. لذا افراد باید در مصرف مواد غذایی توجه لازم را برای حفظ سلامتی خود داشته باشند.
    پورشمس با تاکید بر اینکه مصرف زیاد نمک، ترشیجات و نیترات موجود در غذاهای آماده ضریب ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهد، گفت: سرانه مصرف نمک متاسفانه در کشور ما بسیار زیاد است و حتی این موضوع نیز در نانوایی‌های کشور باید مورد توجه قرار گیرد.

    وی با اشاره به اینکه خوردن چیپس و پفک در کودکان آنها را مستعد فشار خون در سنین بالاتر می‌کند، اظهار داشت: افراد باید سعی کنند مصرف نمک را در غذاهای خود کاهش دهند و عادت‌های غلط غذایی همچون پاشیدن نمک بر روی سس یا ماست خود را کنار گذارند.

    این فوق تخصص گوارش در رابطه با مصرف میوه‌های گلخانه‌ای و ارتباط آن با بیماری‌های گوارشی گفت: مصرف این میوه‌ها نیز باید مورد توجه افراد قرار گیرد چرا که گاهی مصرف کود زیاد و یا اینکه فاصله کوددهی تا برداشت محصول بیش از مقدار معین باشد، میوه حاوی نیترات فراوان شده و بیماری‌های زیادی را برای فرد مصرف‌کننده به همراه دارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.