هشدار در مورد خوردن سیر چینیِ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #93301
    m.jarahzadeh
    مشارکت کننده

    كنترل كیفیت در چین یك مساله اساسی و مهم است. تعداد زیادی از كشاورزان چینی سیر را به كمك مواد شیمیایی مضر و غیرمجاز پرورش می‌دهند. تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد كه بسیاری از كشاورزان چینی از دو آفت‌كش غیرمجاز به نام‌های فوریت و پاراتیون استفاده می‌كنند تا محصولات خود را در كمترین زمان و با كمترین زحمت به دست بیاورند. پاراتیون و فوریت بسیار سمی هستند.

    مشكل دیگری كه در مورد كیفیت سیرهای چینی وجود دارد، خاك آلوده این كشور است. خاك چین سمی است و به همین دلیل باید نگران كیفیت محصولاتی چون سیر بود. گزارش رسمی دولتی در سال ۲۰۱۴ حكایت از این دارد كه نزدیك به یك‌پنجم خاك چین به فلزات سنگین چون كادیوم و آرسنیك و همچنین مقادیری از آفت‌كش‌ها و كودهای ناسالم آلوده است. به گزارش Epoch times، آب رودخانه‌های اصلی و مهم چین نیز به مقادیر زیادی مواد شیمیایی صنعتی و و زباله‌های خانگی آلوده هستند.

    چگونه سیر محلی را از سیر چینی تشخیص دهیم؟

    همه باید از مصرف سیر چینی خودداری كنند. این سیرها حاوی سفیدكننده و میزان زیادی مواد شیمیایی است كه برای سلامتی خطرناكند. در خرید بعدی خود این نكات را به ذهن بسپارید:

    ۱- سیری كه می‌خرید باید ریشه و ساقه داشته باشد. معمولا برای اینكه سیرهای چینی با كشتی حمل می‌شوند ریشه و سابقه آنها را جدا می‌كنند تا وزنشان سبك‌تر شود.

    ۲- سیرهایی كه سنگین و پیازی شكل هستند سالم‌ترند. سیرهای چینی كوچك‌تر و سبك‌ترند.

    ۳- طعم سیرهای وطنی از سیرهای چینی بهتر است.

    ۴- برای اطمینان از مصرف سیر سالم بهتر است آن را از كشاورز محلی خریداری كرده و یا خودتان آن را پرورش دهید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.