هشدار درباره مصرف شیر شتر

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #95104
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به راه‌های پیشگیری از تب مالت درباره خطرات مصرف شیر فله‌ای و شیر شتر توضیحاتی ارائه داد.

    به گزارش سلامت نیوز،روزنامه وطن امروز نوشت: بیژن صدری‌زاده، متخصص بیماری‌های عفونی درباره مصرف شیر فله‌ای و شیر شتر در کشور گفت: شیر شتر تفاوتی با باقی شیرهای دامی ندارد اما اگر این شیر پاستوریزه نباشد که نیست، می‌تواند مشکلات زیادی را برای فرد ایجاد کند که از جمله آن بیماری‌های عفونی بویژه تب مالت است و ایجاد این بیماری بر اثر شیر آلوده از بدترین نوع تب مالت محسوب می‌شود.

    وی افزود: ایجاد تب مالت در انسان به وسیله بز و گوسفند بسیار بدتر از تب مالتی است که به وسیله گاو در فرد ایجاد شود که در این‌باره شیر شتر نیز مانند گوسفند و بز آلودگی دارد؛ با توجه به اینکه در کشور ما شیر شتر پاستوریزه نمی‌شود باید حداقل 10 دقیقه جوشاندن آن مورد توجه باشد.

    تخصص بیماری‌های عفونی درباره تفاوت آلوده شدن به بیماری تب مالت به وسیله حیوانات گوناگون تصریح کرد: تفاوت آلودگی از نظر شدت بیماری و عوارض آن است؛ تب مالت از خوک و از سگ نیز می‌تواند به انسان منتقل شود البته خطر مرگ و میر بر اثر تب مالت فقط 2 درصد است اما عوارض شدیدی دارد که دستگاه گردش خون، قلب، کلیه، دستگاه تنفس بویژه ریه، دستگاه عصبی مرکزی بویژه مغز و اعصاب، مجاری ادراری در مرد و زن و دستگاه گوارش را درگیر خواهد کرد.

    وی با بیان اینکه بیماری تب مالت یک بیماری عفونی است که در اثر باکتری بروسلا ایجاد می‌شود، خاطرنشان کرد: انسان از مصرف شیر غیرپاستوریزه و نجوشیده به تب مالت مبتلا می‌شود البته گوشت نیم‌پخت این احشام نیز می‌تواند این بیماری را منتقل کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.