هشدار درباره زیتون سیاه

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70357
    n.fazel
    مشارکت کننده

    تزئین غذا ها و انواع سالاد با زیتون زیبایی خاصی را به میز غذا می دهد و این ماده غذایی بسیار مفید است ، ولی لازم است نکته مهمی را در این باره بدانیم.
    این زیتون در کشور اسپانیا و ایتالیا به دست می آید و در کشورهای دیگر به علت شرایط خاص آب ، هوا و خاک فقط زیتون سبز پروش پیدا میکند.
    به علت زیبایی که زیتون سیاه دارد ، قیمت آن بیشتر از زیتون سبز است . بنابر این زیتون از کشورهای فوق وارد ایران نمیشود.
    وارد کنندگان به علت قیمت تمام شده بالا ، تمایلی به واردات این محصول ندارند. در عوض روشی وجود دارد که زیتون سبز را به صورت سیاه رنگ در می آورد. این عمل معمولا با استفاده از سولفات آهن صورت میپذیرد.
    این ماده سمی میباشد و این روش فرآوری مناسب نیست. ترکیه یکی از کشورهایی است که به این روش زیتون سیاه را تولید میکند. برای حفظ سلامتی خود و خانواده از خرید و مصرف زیتون سیاه در هر نوع بسته بندی جداً خودداری نمایید.

    #97384
    madjd
    مدیرکل

    ممنون
    واقعا تذکر مفیدی بود
    میزان سولفات آهن استفاده شده قدری هست که برای بدن مضر باشه؟

    #97491
    n.fazel
    مشارکت کننده

    بله. به جای زیتون سیاه می تونید از زیتون هاس سبز استفاده کنید

    #97520
    matin
    مشارکت کننده

    جالب بود،ملاکی برای تشخیص زیتون سیاه اصل و غیر اصل وجود داره؟

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.