هسته‌ی گریپ‌فروت: ضد عفونی کننده

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76512
    v.fazel
    مشارکت کننده

    هسته‌ی گریپ‌فروت ضد میکروب و ضدقارچ بوده و برای درمان آنژین، مشکلات گوارشی و مقابله با قارچ‌ها موثر است. این هسته‌های آنتی‌بیوتیکی طبیعی حاوی مولکول‌هایی هستند که از تکثیر باکتری‌های روده‌ای پیشگیری می‌کنند. هسته‌ی گریپ‌فروت سرشار از فلاوونوئیدها و ویتامین C می‌باشد و برای همین مقاومت بدن را بالا می‌برد. علاوه بر این‌ها هسته‌های گریپ‌فروت خواص ضدسرطانی دارد، با کلسترول بالا و ویروس ایدز مقابله می‌کنند.

    دستورالعمل مخصوص ما

    عصاره‌ی هسته‌ی گریپ‌فروت در فروشگاه های گیاهان دارویی و داروخانه‌ها به فروش می‌رسد. در سفر یا گردش‌های تفریحی قبل از نوشیدن آب چشمه و رود چند قطره از این عصاره یعنی حدود 10 قطره را داخل یک لیوان آب حل کرده و بنوشید. می‌توانید هسته‌های گریپ‌فروت را جمع آوری کرده و خشک کنید. سپس آن‌ها را آسیاب کنید و هر روز به مقدار یک قاشق چای‌خوری داخل آب ریخته و میل کنید.

    #99782
    s.samadi
    مشارکت کننده

    جالب بود تا حالا نشنیده بودم![/quote]

    #99791
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مطلب جالب و جدیدی بود ، ممنون
    باید خیلی تلخ باشه؛
    خود میوه اش ایقدر تلخه چه برسه به هسته ی اون!

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.