میوههای تازه عمر طولانی ندارن، اما با نگهداری مناسب میشه اونا رو زمان زیادی تَر و تازه نگه داشت.
درسته که شستن میوهها بعد از خرید خیلی کار مفرحیه، اما این کار باعث میشه میوهها زودتر خراب شن. رطوبت آب رشد کپک و پوسیدگیها رو بیشتر میکنه. پس فقط قبل از مصرف میوه رو بشورید و بقیه میوهها رو نشسته تو یخچال نگهدارید.
اگه سیب رو تو کیسه پلاستیکی و تو یخچال نگهدارید، اقلا ۶ هفته سیب تازه دارید.
نگهداری موز تازه یه ذره سخته، اما غیرممکن نیست. موز رو تو نایلون بذارید و جای خنک و پر سایه خونه نگهدارید. آویزون کردن موز تو یخچال هم راه خوبیه تا یک هفته موز تازه و زرد رنگ داشته باشید.
توتفرنگی، توت سفید و شاتوت رو هم تو یه ظرف شیشهای که کفش یه لایه دستمال حولهای انداختید، نگهدارید. البته عمر توت خیلی کمه و بیشتر از ۴ روز تازه و خوشمزه نمیمونه.
خیار بوتهای هم جزو سیفی- میوههاییه که اگه خوب نگهداری نشه خیلی زود طراوت و تردیش رو از دست میده. مگر اینکه خیارای نشسته رو تو یه قابلمه در دار آلومینیومی تو یخچال نگهدارید.
همین شیوه برای گیلاس هم کارایی داره و تا دو هفته سالم و تازه میمونه.
کیوی، انبه و مرکبات هم بدون هیچ زحمتی دو هفته تو یخچال سالم میمونن.
خربزه رو نزدیک سبزیجات اگه نذارید، تا ۳ هفته کیفیت روز اولش رو حفظ میکنه.
هلو و شلیل رو تو یه لایه نازک کاغذ بپیچید. اینجوری میتونید ۱۰ روز تو یخچال نگهشون دارید.
شاید سختجونترین میوه خونهتون انار باشه که اگه تو طبقه پایین یخچال و تو نایلون باشه تا دو ماه سرحال میمونه.