براي افزايش قدرت حافظه، تقويت بدن و بهبود روند خون سازي مي توان انجير را همراه با بادام، پسته و مويز مصرف کرد.
به گزارش تسنيم، سبزي ها و ميوه ها از ديدگاه طب سنتي داراي طبع هاي گوناگون است و براي همه مزاج ها مفيد نيست و مصرف بي رويه هر يک، بدون در نظر گرفتن مزاج فرد مي تواند مضر باشد.
کاهو:
ناصر رضايي پور متخصص طب سنتي در اين باره مي گويد: از ديدگاه طب سنتي، کاهو سرد و تر است، صاف کننده خون است و خون خوب و رقيقي توليد مي کند که بهتر از خون توليد شده حاصل از مصرف سبزيجات ديگر است.
* کاهو خواب آور خوبي است؛ خوردن آن با سرکه محرک اشتهاست؛ زياده روي در مصرف آن براي قواي جنسي مضر است و باعث فراموشي و ضعف بينايي مي شود.
هندوانه:
به گفته وي هندوانه، سرد و تر است؛ باعث تسکين تيزي صفرا و خون مي شود و رطوبت بدن را افزايش مي دهد.
* مصرف هندوانه به صورت ناشتا و بلافاصله پس از غذا مضر است و بهتر است بين دو وعده غذايي ميل شود.
* هندوانه در سردمزاجان باعث ضعف نيروي جنسي و درد مفاصل مي شود؛ يادمان باشد که هندوانه يک ميوه تابستانه است.
انجير:
* طبيعت انجير،گرم و تر است. ارزش تغذيه زيادي دارد؛ چاق کننده، ملين طبع و کاهنده عصبانيت است؛ براي بهبود درد و خس خس سينه و تکرر ادرار مفيد و تقويت کننده کبد است.اين متخصص طب سنتي خاطرنشان کرد: براي افزايش قدرت حافظه، تقويت بدن و کمک به روند خون سازي مي توان انجير را همراه با بادام، پسته و مويز مصرف کرد.