-
نویسندهنوشتهها
-
۲ آذر، ۱۳۹۰ در ۱۰:۲۷ #71609aminiمشارکت کننده
– ویتامین ث: باعث کاهش مقاومت به انسولین شده، با عفونتها مقابله کرده و قدرت عروق خونى را افزایش مىدهد. در صورت وجود مشکلات کلیوى مصرف دوزهاى بالاى ویتامین ث بایستى تحت نظر پزشک باشد. بیوفلاونوئیدها، مشابه با عملکرد ویتامین ث نقش ایفا مىکند.
– ویتامینE : همراه با توکوفرول باعث پیشگیرى از عوارض عروقى مىشود و باعث کاهش مقاومت به انسولین شده و به عنوان مکملى هست که باعث جلوگیرى از نیاز افراد مبتلا به دیابت نوع دوم به انسولین مىشود.
– ویتامین B1: باعث کاهش مقاومت به انسولین مىشود و در افراد مبتلا به نوروپاتى دیابتى (اختلالات اعصاب در اندامهاى بدن) سطح این ویتامین پایین است. اگر کمبود وجود داشته باشد بایستى مصرف شود.
– ویتامین B12: از آسیب اعصاب محیطى در بیماران دیابتى پیشگیرى مىکند.
– بیوتین: باعث کاهش قند خون شده و در پیشگیرى از اختلال اعصاب محیطى ناشى از دیابت بسیار موثر است.
– ویتامینD : باعث افزایش ترشح انسولین شده و سطح قند خون را پایین مىآورد.
– اینوزیتون: باعث بهبود حالت نوروپاتى یا اختلال اعصاب محیطى در دیابتیها مىشود.
– اسید آلفا لیپوئیک: باعث کاهش نوروپاتى دیابت شده و در کاهش درد اندامهاى افراد مبتلا بسیار موثر است.
– کارنى تین: باعث کاهش دردهاى ناشى از نوروپاتى دیابتى شده و باعث کاهش درد مىشود.
– روغن گل پامچال: باعث کاهش آسیبهاى عصبى در بیماران دیابتى مىشود.مواد غذایى مفید در دیابت
حبوبات، جو، برنج قهوهاى، شیر سویا، عدس، ماهى، تخم مرغ، میوههاى تازه، آووکادو، ریواس، گندم کوهى، گلابى، سبزیجات تازه، پیاز، قارچ، خربزه، هندوانه، کنگر فرنگى، اسفناج، آجیل، سیر، شنبلیله، دارچین.لازم به توضیح است دارچین، غنچه خشک شده گل میخک، زردچوبه، گل گاوزبان باعث تحریک ترشح انسولین مىشوند.
کلینیک رژیم درمانی نوین_ دکتر فرشچی
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.