شیر پاستوریزه به دلیل حمل و نقل ممکن است در شرایط مناسبی نگهداری نشود،بنابراین دو تا سه روز می توان آن را نگهداری کرد و این در حالی است که اگر شیر پاستوریزه بلافاصله داخل یخچال قرار گیرد تا یک هفته می توان از آن نگهداری کرد.
پنیر پاستوریزه نیز الزاما باید در یخچال نگهداری شود. همان گونه که روی بسته پنیر هم ذکر شده به مدت 5 تا 6 ماه می توان در یخچال نگهداری کرد. پنیرهای پاستوریزه که رسیده باشد به شرط اینکه آلودگی نداشته باشد، تا یک سال می توان در یخچال نگهداری کرد.
با توجه به اینکه میزان ماندگاری کشک روی آن نوشته شده، به مدت 6 ماه تا یک سال نگهداری شود و تا زمانی که در آن باز نشده باشد و در معرض آفتاب قرار نگیرد می توان بیرون از یخچال نگهداری نمود ولی در صورتی که درب آن باز شود، داخل یخچال به مدت 24 تا 48 ساعت می توان نگهداشت.
ماست پاستوریزه در دمای 5 تا 7 درجه در یخچال نگهداری شود. ماست را می توان تا 15 روز داخل یخچال نگهداری کرد و اگر بیرون از یخچال باشد ترشمزه می شود.